Renovatie

KALUA keukens levert een totaal pakket aan diensten voor de levering en montage van uw keukens in renovatieprojecten.

Natuurlijk kunnen wij oude keukens snel verwijderen en afvoeren. Indien de woningen tijdens de renovatie bewoond blijven, zorgen wij, indien gewenst, voor afstemming met de bewoners. Door onze efficiënte manier van werken is de overlast voor bewoners (en dus de finale klant) tot het minimum beperkt. Vaak kan de nieuwe keuken binnen een dag gebruikt worden!

Naast het vooraf inmeten en het daarna monteren van de keukens sluiten wij ook het water, gas en elektra aan. Hierbij maken wij alleen gebruik van de juiste goedgekeurde materialen en koppelingen volgens respectievelijk de Kiwa-, Giveg- en Kema-richtlijnen.

Ook bouwen wij alle apparatuur in en leggen wij, indien dit nodig is om de apparaten aan te sluiten, de aansluitingen om. 

Dit alles met één aanspreekpunt en een strakke planning en organisatie zodat de keukens van uw renovatieproject voor opleverdatum gebruiksklaar zijn. Natuurlijk wordt ook de nazorg niet vergeten. Onze speciaal getrainde serviceafdeling zorgt voor een correcte en accurate aftersales. Mocht uw project om wat voor reden dan ook vertraging oplopen en is de uitlevering van keukens al in volle gang; dan kunnen wij indien gewenst zorgen voor opslag in onze magazijnen tot de levering weer van start kan.

Just-in-time en dus een zorg minder. Dat is beter voor u en voor het product!